Tämän illan testailua.. ja tajunnanvirtaa... ja suunnitelmaa...

1. Luoksepäästävyys: Suorastaan hyppii luokse ja päälle ja ympäriinsä... :P
2. Paikalla makaaminen. Ei maattu, tässä ei ole ollut ongelmia täytyy vielä testata jossainvälissä ryhmässä jos joskus ikinä pääsen kentälle, yritetty jo on.. meinaan lähtöä kentälle..
3. Seuraaminen kytkettynä. Täytyykin ottaa hihna seuraavaan reeniin.
4. Seuraaminen taluttimetta. Pehva kääntyy huonosti vasemmalle käänyttäessä, vähän auki, korjaa istuessa.. Mitenkähän tästä on tullut nyt hieman vinoa... varmaan ihan siksi että olen oikealla palkkaillut jotta olen saanut vähän eteenpäin paikkaa. Palkkailin vasurilla sivusta ja heti parani, jatketaan, samoin sivuaskelia.
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä. Nyt putoilee hieman paremmin, vielä kuitenkin peräpää hitaammin. Eka oli pahasti vino kun tuo seuraamisasento on auennu.
6. Luoksetulo. Nyt oli hyvä, suora, nopea ja ei kosketusta. Hienosti kiertää vikkelään sivulle. Me ollaan jossain edistytty
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä. Hyvin pysähtyi, huomisesta lähtien täytyy tähän tehdä aikaa.
8. Estehyppy. Hitto täytyy ottaa lasten puutarhatuolit esteeksi. Testataan aamulla.
9. Kokonaisvaikutus. Mukavan innokas piski, oli kiva reeni.

Noutoa hierottiin, heittelin isompaa palikkaa useamman kerran heti alkuun. keinuheppalaukkaa eeessun taassun. Jännä että tuon luoksetulon juoksee kovaa luokse eikä pahemmin himmaa mutta kapulan kanssa himmaa. Nyt olen naksutellut siitä paluulaukasta mutta ei päästä kapulasta irti ja vauhti putoaa raviin kun tulee lähemmäs. Täytyykin varmaan vaan kehua ja juoksuttaa jalkojen läpi.

Muista kaket huomenna! Istu maahan menee aikas kivasti. Rieskasta kiva liike, siis heti kun hiffasi.

Oih Riesa sai eilen kehuja kun osasi mennä sisällä hienosti omalle paikalle. Asia jota ei ole mitenkään opetettu vaan näitä "meehän nyt" tyyppisiä jutteluja. Meillä on käy välillä naapuruston lapsia äiteineen. Vähän iso koira joitakin hirvittää mutta Riesa osaa olla ihanan kiltti ja rauhallinen ja menee seassa lepposasti ja osaa väistellä vauvoja lattialla ja menee sinne omalle paikalleen jos tarve vaatii. Helppo hauva.