Nonniin nyt este on tullut tutuksi ja ainakin pihassa hyppy kulkee. Hyppy lähti menemään aika innokkaasti, kun Riesa sai itse "tarjota" (hieman nakkiavustettuna) ja pääsin naksuttelemaan siitä. 

Tokokisat olisivat olleet juuri joukkue-SM mutta jäi sitten toista voi/evl koiraa joukkue vaille, joten voidaan lopettaa reenaus ;) ainakin paniikkireenaus. Heh ja tosiaan laskeskelinkin vähän sen varaan että Jaana tulisi heinäkuussa Tampereen suuntaan seuraamaan niitä SM tokoja ja seisominen olisi saatu siinä aamusella perinteitä kunnioittaen kuntoon. :D Seiso käskyä treenataan nyt heittämällä pallo samaan aikaan käskyn kanssa, näyttäisi lähtevän kehittymään.

Täytynee pohtia uudestaan milloin aloa lähtisi kokeilemaan. Huomasin jo unohtuneen ongelman treenikentällä: Riesan kanssa kun lähtee tekemään liian tosikkona kuvioita niin se tuppaa jotenkin ottamaan itseensä, seurauksena tällähetkellä mielistelevää hömmpäilyä. Pakko hieroa liikkeet sille niin varmoiksi että itse ei tarvitse yhtään jännätä niiden kanssa. Täytyy tänään kentällä katsoa vähän ajatuksen kanssa tilannetta ja tehdä tarkempaa suunnitelmaa.

Hirveätä välineurheilua toi toko, mistäköhän mä niitä nauhojakin sinne ruutuun oikein keksisin..

jassoo Erin heräsi...