Tuommoisen Riesa koiran voi näköjään heittää eläinlääkärissä pöydälle selälleen, ajaa karvat jalkovälistä, ultrata ja punktoida pissiä suoraan rakosta (parikin kertaa, jos neula on aluksi väärä) noin niinkuin ilman rauhoituksia. Mun tosin täytyi katsella seiniä, etten olis pökrännyt, Riesa vain pisti silmät kiinni. Kilttinä potilaana Riesa sai koirankeksin, kymmenen pistettä ja antibiootit pissitulehdukseen.

Jälkiä on ajettu pari lisää, kulmahämyssä pyörähtää herkästi ympäri peruuttamisen sijaan. Pitiköhän se pyörähdys estää?? en nyt ihan tarkkaan muista. Tapahtuu kyllä tosi pienellä säteellä, viskaa peränsä vain menosuuntaan, mutta silti ei niin tyylikästä... Muutama vielä niin teen vielä tälle syksylle sen oikean kulman.

Tokossa siirryttiin tunnarinoudossa ekan kerran isoon kasaan keppejä. Ensin kasa selvästi hämmensi Riesaa ja jouduin useamman kerran sanomaan oma mutta sitten Riesa meni ja nuuski keppejä rauhallisesti ja otti oman suuhun. Tästä naksut samantien. Aivan uskomaton suoritus, ei mitään ylimääräistä säheltämistä eikä väärien kapuloiden nostelua. Mielenkiinnolla odotan miten tänään menee. Paikallaoloreenit pitäisi ehdottomasti aloittaa, jotta voisi niitä luoksetuloa miettiä ja sitten on se ruutuhommelikin ihan aloittamatta.

Muutama kuva elokuiselta iltapäiväretkeltä Helvetinkoluun. Piti sitten kiivetä kolukin ylös lapset rinkoissa. Riesaa joutu muutaman kerran nostamaan kun oli sen verran korkea kivi edessä, ettei päässyt kapuamaan itse.

1832080.jpg

Ensin rappuja alas...

1832082.jpg

Sitten kolua ylös..


Peikko oli hoidossa ja käytiin metsälenkillä, jälleen muksut kantolaitteissa. Toiveissa oli että piskit juoksentelisivat oikein kunnolla, mutta ei, ihme nujuamista jaloissa, sai vallan varoa ettei kompastu. Yhden kerran Peikko jäi seisomaan ja nuuhkimaan metsään päin ja ajattelin että no nyt lähtee hirven perään ja komensin samantien, että eipä mennä minnekään. Peikko siihen, että ei sitten. Tosi kuuliainen kaveri, tottelee kaikenlaista höpötystä, tuuppa tänne, meeeppä nyt siitä jne. Kaupungissa taas autot olivat pop. Hupaisa poika poukkoaa hihnan mitan risteyksessä joka auton perään ja näyttää selvästi tuskaiselta mihin pompata, kun risteykseen ilmestyy neljä autoa samaan aikaan....

1832084.jpg

1832109.jpg

Tauko, muksut tutkii metsää ja koirat... nujuaa..

Riesan kanssa otin seuraamispätkiä pihalla vaikka Peikko riekkui ympärillä. Riesalla paloi päreet moiseen häirikköön, tulee nyt roikkumaan korvista kun tässä on the tärkeät asiat kyseessä. Ihana pikku tyttö, tuo miellyttämisen halu on kyllä aivan valtavan mukava piirre.

Riesa osoittautui varsin mustasukkaiseksi musta, oli vähän sitä mieltä, että sitä Peikkoa tarvitse mennä taputtelemaan, kun hänkin on tässä käytettävissä. Keskenään Riesa ja Peikko sitten nujusivat oikeataan jatkuvasti, sisällä ja ulkona.

1832094.jpg

Pusu...

1832126.jpg

Ihana tuulenpuuska toi grillaustuoksuja jostain...