Viikko takana reeniä neljä kertaa per päivä (sessio siis kestää alta viisi minuuttia..) pelkkää eteen tuloa/edessä oloa ja sivulla oloa/tuloa ja tulosta on syntynyt. Ensinnäkin reenit tulleet rutiineiksi meidän päiväohjelmaan ja Riesa on hiffannut kivasti mitä halutaan. Toiseksi minä olen oppinut naksun lisäksi kehumaan Riesaa, josta Riesa ihan innostuu...

Eteentulo on aikas kiva, vielä välillä tökkäsee, joten hierottavaa on. Sivulle tulo on kanssa vaiheessa ja kohdan kanssa pitää olla tarkempi. Mutta tuijottaa minua vaikka makkarakäsi olisi siinä vasemmalla puolella, hyvä homma. Aamun reeni oli vielä sivulle tuloa mutta nyt jätetään nuo viikoksi ja otetaan uudet liikkeet: maahanmeno ja kapulan pito.

Maahan menoa on jonkinverran aikaisemmin kokeiltu ja kapulaa sen verran, että Riesa lähinnä avasi suunsa ja käytti sitä kapulassa, joka oli kädessäni ja samantien siirsi päänsä ja tuijotti naksusta namia. Nyt Piian ohjeistuksen mukaan suunnitelma on se, että naksaus tulee vasta kun Riesa vetää kapulasta. Ensimäisen reenikerran perusteella tämä olikin hyvä neuvo. Sain Riesan hieman härnäämällä tarttumaan kapulaan paremmin ja naksutettua kun hieman veti päätään taaksepäin, ote vahvistu samantien. Oli pakko hetsata kapulaa, kun oikeaoppinen tarjoaminen ei minun osaamattomuuteni takia onnistunut oikein millään. Mielenkiintoista nyt katsoa miten pitkälle päästään viikossa asian kanssa ja pysyykö ote palikasta tasaisena. Tuota lasten brio puujunarataa on mennyt silpuksi useampi kappale, joten saattaa olla, että Riesaa kiinnostaa myös haketus.