No huh kun se Jaana vahtaa että me reenataan... Pakkohan se on taas aloittaa, pidettiin meinaa luova tauko (Ismon loman ajan) päivittäisestä tokohieromisesta, toki jotain ihan vähän touhuttiin. Eilen kuitenkin jälleen maanantaireenirivissä. Otettiin ihan hassuttelureeniä kun edellisellä kerralla, kaksi viikkoa sitten, tuli tehtyä aikas paha moka. Annoin ihan ylimitoitetun pakotteen toisen koiran tuijottelusta ja meni homma ihan käteen. Riesa päätti heti perään otetussa luoksetulossa väistää meikäläistä. No onneksi meni hirvistys ohi ja leikkikin onnistu sitten mutta olipa itseltä ihan typerä sössäys.

Nyt sitten otetaankin kenttäreeniä ihan vain pyrkimyksenä saada Rieska innostumaan tosissaan meikäläisestä ja yhdessä tekemisestä ja eilinen reeni meni itseasiassa aika kivasti. Automatkat Riesa tuppaa olemaan edelleen huonovointinen, joten ekan reenin otin ihan vain leikkiä ja toisella pätkällä aloiteltiin sitten seuraamista. Aikaa pitäisi liikkeisiin ottaa enemmän mukaan, myös kentällä. Riesa oli kovin pomppuinen eilen. Kun olen tottunut aikas vilkkaisiin koiriin niin Riesa tuntuu itselle kyllä kovin rauhalliselta. Oli kiva aurinkoinen päivä ja Jari otti tosi pro kuvia kaikista reenajista. Tässä myö:

treenit310308112.jpg

Tämän viikon epistola on siis seuraamista ja kapulan pitoa.  Menipä muuten kauan ennekuin lähdin ottamaan ihan perusseuraamista. Noutoon ostin oikein noutokapulan ja sitä ollaan jo hieman ihmetelty. Meni aluksi hyvin mutta sitten se tippui vahingossa tassulle, joten siitä tuli vähän jänskä. Riesa on hieman pehmeä (jos pitää luonnetesti arvosanaa veikata). Mikä passaa oikein hyvin, kun olen oikeasti tosi tumpelo ihan perus järjestyksen pitämisessä...

Heh löysin Topin treenivihkon, jossa on meidän kaikki jälkireenit hupasaa luettavaa mutta ikävä tulee edelleen. Muistatko Jaana nää treenit? (tehty Lahjattomien leirillä)

3.10.2003 Jälki noin 300 askelta 3 esinettä. Pellolle ajettu p---skaa, haisi kyllä jälkeä tehdessä mutta sitä jaksa illasta vaihtaa paikkaa. Juu jäljesti, kusi 2 kertaa ja pyöri kerran selällään esine ilmaisussa.

4.10.2003 Parempi pelto, jälki noin 400 askelta esineitä 4. Ilmaisuissa ongelmia -> namit pois -> kissanruoka takaisin jäljelle. Yleisön vinkit - otettava enemmän tosissaan koiran suoritus! ja just päättänyt vähän rentoutua, jotta koirakin rentoutuisi.