Hakureeni otettiin jo viikko sitten. Jäänyt vähän asioita kirjaamatta kun akvaarionvaihtorojekti iski päälle. (Btw on meinaan viidessätoistavuodessa akvaarionhoitoasiat muuttuneet, ihan niillä samoilla ohjeilla, jotka myyjä aikoinaan antoi tullut hoidettua tuota 300 litran pönttöä ja sitä on vaan ihmetellyt että miksi ne kasvit, jotka näytti kaupassa ihan kivoilta, ovat taas hävinneet jonnekin, paitsi tietty anubiakset joita riittää...)

Niin se 5. hakukerta

  • puhdas maasto
  • hyvin hento tuuli
  • maalimiehet ressun alla kuten kaikissa aikaisemmissakin reeneissä
  • otettiin peräjälkeen kaksi maalimaalimiestä, siten että välissä käytiin radan alussa hetki odottelemaassa.
  • Riesa sai lähteä irti vähän niinkuin "etsimään"
    • Ekalla kertaa hento tuuli painoi jäljenhajun ja Riesa meni jäljenpäälle, josta huusin pois kovasti kyllä tuntui tietävän että etsiä pitää ja sitten löysikin maalimiehen.
    • Toinen, meni maalimiehestä ohi takana olevalle jäljelle seisomaan, jonka jälkeen siirtyi
      seisomaan läheisen kiven viereen varmannäköisenä että nytten löytyi miksi toi ei kehu..

Reenien lopuksi otettiin sitten eka esineruutu, joka meni ihan pyllylleen. Eihän sitä nyt millään esineillä yhtäkkiä osata hakumetsäreeneissä leikkiä.

Tokotuksissa täytyy alkaa enemmän leikkimään Riepulin kanssa. Luoksetulon loppuasento on passeli muut asiat ihan hakusessa. Yhtään käskysanaakaan ei ole vielä käytössä. Noudon alkeita ollaan otettu mutta jostain syystä se palikka vaan tippuu ihan heti.  

Eilen jäi tokot väliin kun ronttilainen tuli kipeäksi ja tänään on sitten velipontevan nenä tukossa.. huah... Onneksi pääsee viikonloppuna viettämään laatuaikaa koirankoulutuksen merkeissä ja tuulettumaan täältä noiden ipanoiden hirmuvallan alta.