8. Hakukerta

Paikka sama kuin edellisellä kerralla ja nyt metsään vedettiin. Taasen kaksi toistoa, haettiin haju, nyt eksynyt Susanna oli vähän lähempänä keskilinjaa saman pressun alla. Nyt lähti koikkaloimaan jo vähän "räväkämmin" lähetyksen jälkeen. Pystyi yleensäkin tekemään ns. lähetykset.

Esineet, 4. reenikerta (miksiköhän näitä ei osaa itsekseen reenata??)

Jälleen kaksi kertaa, joista toinen oli haahuilua pitkään vähän siellä täällä, joten kävelin hieman esinettä kohti mutta en lähetellyt uudelleen. Riesa oli lopulta niin suloinen, kun sai hajun esineestä ja nenä pitkällä kuusen ali yritti sitä kierroksen jälkeen paikallistaa ja joutui sitten lopulta kiertämään kuusen. Todella mielenkiintoista nähdä saadaanko Riesan suorituksiin haun ja esineiden osalta "raivoa ja paloa" nyt on enemmän sellaista herttaista touhua, johon kyllä jostain syystä olen ihan myyty.

Jälki nro 21

Tämä meni hyvin. Alussa ryssittiin yli muutamia -> seuraavaan useampi nami ekaan kymmeneen askeleeseen että rytmittyisi nopeammin. Loistava idea nojata ohjatessa vähän taaksepäin, pysyy paremmin olkapäät nivelkuopissaan. Unohdin toisen liinan mutta nyt ajoi suht suorassa vaikka liina tuli oikean etujalan takaa. (Laitoin aluksi takajalkojenkin välistä mutta ajaessa Riesa siirsi itse liinan pois.)