höh iltapäivän treen porukan treenit tuli nukuttua pommiin ja juuri ja juuri sain itseni väännetyä illasta maneesille:

1. seuraaminen, maahanmenoja & luoksetulo. Seuraamista pitkähkö pätkä palkkaamatta, käännöksiä oikealle ja vasemmalle, hyvältä tuntui. Vasenta reenattava enemmän ja täyskäännös otettava ohjelmistoon. Mitenkähän senkin suunnittelisi, edestä vaiko kiertäen, kierrosta voisi tulla aika hauska ja vikkelä. Luoksetuloja kaksi, ihanan nopeita. Jätin makaamaan maahan ekaa kertaa käskyllä, pysyi vähän turhankin hyvin ja eka lähtö oli epäröivä, johtui varmaan edelliskerran viimeisestä paikalloloreenistä.

2. nouto & paikallaolo. Mikä hiton nouto, ei todellakaan kiinnostunut palikasta (mulla on kyllä hatara muistikuva että sitä olisi kesällä noutanut) meni ihan omat pasmat sekaisin. Tunnarin noutoa tämä viikko. Paikallaolossa pysyy, seurailee kyllä kentän tapahtumia.

3. istu & hyppy... epämääräistä räpellystä, liikkeestä istumisen alkeita ekaa kertaa. Tutustuttiin hyppyesteeseen, mulla on näköjään ekaa kertaa koira jota ei hyppiminen ihan heti nappaa. Mielenkiintoista. Pienen esteen korkeus varmaan 40 cm yli meni lähinnä kiipeämällä kun ei kiertämään päässyt, voi oksennus. Täytynee keksiä joku plääni.

Ekan setin oli ihanan innokas, mutta kiinnostus tekemiseen heikkeni kerta kerran jälkeen. En lähtenyt kummemmin vaatimaan vaan sai haahuta hihna tiukalla välit kun kuitenkin herkistyi tekemään kun huomautti hommasta. Oma väsymys haittasi pahasti.

Kotipihassa maa&up loput nakit. Täh, Riesa on sisäistänyt up käskyn sitten viimeviikon keittiöreenien pohjalta. Tassut paikallaan nousi ylös maasta pelkällä up sanalla, seisoin toki ihan edessä. Ihan ittekin yllätyin. Toistoja joku 15.

Hyi yök kun ton kakkakikkareturpeen pesu on mukavaa... ja toinen tragedia naksu meni rikki viikolla ja tötterötkin on hukassa. ei oo helppoo on vaikeeta...