Kuiva nurmi noin 150 metriä. Ajattelin palautella noita paskempia suorituksia ja laitoin keitettyä maksaa jäljelle. Piilottelin namit askeleila eri kohtiin ruohon sekaan. Nurmi oli niin kuiva että oli vaikea nähdä askelia ja ylityksiä tuli. Nyt ohjaus kuitenkin niin, ettei nykäisyjä ja katkoksia päässyt tulemaan. Hiúkan ketuttaa nuo askelien ylitykset varsinkin, kun ihan vinkurassa yrittää sitä jälkeä vääntää. Lyhyt askelväli oli jälleen ja sekin aiheutti edelleen omat hankaluutensa ajoon.

Joo parempi on se best-in, ei haise niin paljoa. Ja seuraavan teen kuten ennen vanhaan eli laitan sen namin kärkeen vetämällä sentin pari jalkaa taaksepäin. Hulluksi tulee kun yrittää niitä nameja kykkiä eri kohtaan jälkeä. Lisäksi oletan ettei Riesa sitten hypätä siihen seuraavaankaan jälkeen niin helposti, kun nami on kärjessä. Oma ohjaus on sen verran hakusessa, että toivon noinkin saavan rytmiä jäljestykseen kun ei namin paikka kokoajan vaihdu. Joskohan sitä saisi seuraavan jäljen vähän paremmin pakettiin. Toivottavasti pohja olisi sellainen että jäljet näkyisi.

Tottista ollaan otettu pikku pätkiä seuraamista, siis kaksi askelta noin kerran päivässä. Pihalla ollaan keskitytty tuohon leikkiin. Nyt otin vanhan nahkapatukan tuolta käyttöön ja se näköjään kelpasi. Olen keskittynyt siihen että Riesa voittaa patukan heti ekasta vastustamisesta ja tämä onkin tuonut tulosta, nyt sitä patukkaa tullaan välillä jopa tarjoamaan eikä vain juosta se suussa ympäri pihaa...  Istu käskyä olen yrittänyt otta patukan kanssa että saisi jotain jännitettä siihen hommaan.