Hah.. varsinainen reenimerkintä. Otin eilen testimielessä tunnarinoudon, ja vov, Riesahan näköjään osaa tunnarin. Miten se oli niin hirveän vaikea Topille opettaa.... ihan samalla tavalla opetettu molemmille.

Riesa on  ihan itoa piukassa kun tuossa pihalla lasten kanssa ollaan. Se tosiaan haastaa tekemään. Leikkikin on kivaa nykyään kun tuo käskystä patukkaa kiskottavaksi. Seuraaminen vaikuttaa hyvältä, en oikein tämän mahan kanssa hahmota takapään asentoa. Ismo sanoi että se on vähän auki, etuosa tuntuu olevan hyvällä kohtaa, eka koira joka ei edistä.

Ai juu tulihan sitä käytyä tavesin kentällä muutama viikko sitten, lähinnä morjenstamassa Maunoa ja Surria. Mukavia poikia. Huomaa että Riesa ei ole vähään aikaan (muutamiin kuukausiin siiis..) päässyt muita koiria morjenstamaan kun ensi reaktio oli jännittynyt urahdus kun pojat vähän nuuskivat, rentoutui kuitenkin samantien. Kentänlaidalla tuli tehtyä omaa reeniä paikallaoloa, seuraamista ja luoksetulo. Eipä paljon muut koirat kentällä Riesaa häiritse. Hyvä niin kun ei tässä taida vääntyä aikoihin häiriöreeneihin, sen sijaan pihatottiksen tekniikkahierontaan aletaan panostaa ihan tosissaan.

Hyppyeste ja tötteröt pitää hommata, että saa tokoa hierottua eteenpäin. Luoksetulosta seisomaan pysähtymistä alettiin tuossa jo ottaa uutena liikkeenä. En tiedä johtuuko siitä että Riesa on kasvanut ainoana koirana vai siitä että se on narttu tai muuten vain "hyvä" piski mutta jotenkin se tuntuu hiffaavan asiat tosi helposti.