Heh joo tätyy kai yrittää keritä jotain pistää ylös, kun kaikki kolme muksua nukkuu hetken. Aika toivotonta tämä blogin pito meikäläisellä mutta onneksi Riesan kanssa on vähän keritty jotain reenailemaankin.

Viime kerralla kentällä otettu tunnari meni ihan pipariksi, joten sitä on otettu nyt pari päivässä ja pihassa toimii. Tötteröt sain hommattua ja Riesa juoksee ruutuun jos on nähnyt että vien sinne jotain. Ilman että näkee viennin ei vielä eilen onnistunut.

*ja tähän väliin sitten niskapaskaoperaatio ja jatko näppäilyä yhdellä kädellä, joten vielä äkkiseen lyhyesti notta ei häviä tämäkin teksti*

Heinäkuuksi pitäisi saada alo liikkeet kuntoon. Hyppy edelleen kysymysmerkki. Miten ihmeessä opetetaan liikkeestä seisominen silleen järkevästi??? Sivulle tulo vaatii edelleen apuja mutta eihän niitä tule kuin luoksetulosta yksi? Siinäpä varmaan pahimmat ongelmat. Viettikestävyys pitkässä seuraamisessa vielä kysymysmerkki ja täyskäännöksiä ei osaa kiertää mutta eikös tokossa voi kääntyä alossa oikean kautta? Täytys varmaan hommata ne säännöt....

Metsäjälkiä ajettu 2,5 kpl lihapullilla. Keppejä opetettu sisällä ja nurtsilla, kivasti on hiffannut että niitä kannattaa tuoda, kun saa makkaraa..