... ja jo toinen kerta tänävuonna. Eli juoksut ovat loppuneet (kiitti kiinnostuksesta kaverit) ja hirveä ylikunto uhkaa.  Oikeesti tän blogin päivittämisessä on kyllä se hyvä puoli, että voi täältä tarkistaa mitä sitä tuli muutama kuukausi sitten reenattua ja sitten voi suunnitella sen seuraavan taas ensikuussa tapahtuvan reenin.

Ei kyllä meillä on oikeasti tavoitteita, vielä. Nyt voisi hieroa liikkeestä istumisen johonkin kuosiin ja suunnata BH kokeeseen. Toko alo-koetta jo helmikuulle katselin mutta meni jo. Eli täytynee ihmetellä joku toinen koe. Mullahan oli suunnitelmissa, että voi koetta pitäisi yrittää jo mestistokoissa. Ei nyt ihan haudata sitä vielä... Mutta aktivoitua kyllä pitäisi, kun siinä on se avokin välissä. hah. 

Joo-o 27 päivä kentälle. Kaksi viikkoa aikaa hioa liikkeestä istuminen kuntoon. Sitten mä luulen että BH olisi testivalmis. Pitkä kaavio seuraaminen täytyy kyllä testata vaikka silloin 27 päivä. Tokon seisomaan jääminen on kesken vielä. Samoin sen hypyn kanssa on ongelma siinä, että siinä pitäisi käsittääkseni pysyä seisomassa kunnes tulen viereen. Lasten puutarhatuolit kyllä toimii ihan hyvin esteenä.. 

Sitten muistin senkin, että ne jälkikepithän piti sisätiloissa opettaa tuolle talven aikana. No onneksi on vielä lunta = talvi. Äkkiä ettiin kepit.

Tänään tuli oltua Taistolle ja Aialle hakumaalimiehenä ja siitä se ajatus sitten lähti, että hakuakin olisi kiva vähän reenata. Ja tässä elämäntilanteessa ja tällä huiman tulostavoitteellisella reenaamisellä sen voinee tehdä rennosti. Jep! No niin uutta intoa täynnä päätin perustaa hakuryhmän kunhan lumet lähtee. Siihen kuuluu Ronja 5 vee ja Arttu 3,5 vee. Aion piilottaa ne kissanruuan kanssa metsään, toivottavasti Riesa löytää ja ruokaa on jäljellä Riesallekin.