Hitsi sä Jaana olet (taas) täysin oikeassa. Mun on ratkottava ennen kisa-ajatuksia tuo Riesan mielentila-asia. Sen on tosiaan hiffattava, että kun alkaa huimaamaan niin oikea toiminta on reipas tekeminen. Joo-o täytynee tässä vaiheessa alkaa vain reenaamaan asiaa sen sijaan että yrittää reeniä lyhentämällä/helpottamalla sitä vältellä. Riesa palkkaantuu ihan mun kehuistakin hyvin mikä auttanee asian hallintaa noin niinkuin kisatilanteessa.

Täytyykin mennä kuormaliinakauppaan ja sitten sinne tötterökauppaan uudelleen, eihän mulla ole kuin yhdet tötteröt ja sitten kassikauppaan. Voi vinde...

Tehtiin eilen mieltäylentävä metsäjälki, jana, 6 keppiä, pari kulmaa ja pituuttakin 300-400 metriä vissiin. (Täytyy ottaa seuraavan kerran Ismon suunto gsp mukaan niin saa ainakin vissiin tarkan mitan jäljestä. ) Riesa oli ihan intoa piukassa jäljelle mennessä, tuntuu tosiaan tykkäävän aiheesta. Janalta nappasi takajäljen mutta sitten vaihtoi oikeaan suuntaan. Ekaan keppiin läjähti hienosti maahan. Keppejä ei tähän mennessä ole metsässä ollut. Vähänkö olin onnessani että voiko näin hyvin mennä keppien siirto metsään. Mutta mutta ilmeisesti se että jäljellä oli noin parinkymmenen askeleen välein lihapullia aiheutti sen että lopuista kepeistä mentiin pahemmin noteeraamatta yli. Näin jälkikäteen: olisi kannattanut pysäyttää ja vaatia ilmaisu ja parempaa namia niistä kepeistä. Varmaan paras olisi jättää ruoka vissiin jäljeltä pois kokonaan?  Jäljestys sujui mallikkaasti, jälki oli tuore (alle 30 min) ja tuulisemmalla kohdalla 3-5 metrin heittoa oikealle mutta palasi itsenäisesti takaisin. Kulmat ajoi saman verran yli ja etsi itsenäisesti oikean suunnan.