Maanantain Tavesin tottiksissa Riesa oli melko mukavasti häiriössäkin mukana. Aika lepposalla asenteella tulee noita tottiksia otettua. Tottiksen perään tein kentänlaitaan jäljen nro. 25. Nyt askeleet täysin normaaleja ilman mitään painamisia ja yllätys oli aika suuri kun huomasin että Riesaan ei asia vaikuttanut juuri mitenkään. Oma ohajaus muuttui siten että nyt joutui tuijottamaan koiraa ja katsomaan mitä se teki sensijaan kun olisi yrittänyt nähdä maassa sitä seuraavaa jälkeä. Ohjauskin parani tuon myötä kummasti. Muutama harha oli ilmeisesti jäljen yli, joita piti vähän tuijotella, muuten aika kivasti meni. Veto oli aika kova ja muutama oma sössiminen aiheutti katkoksen. Loppupurkki oli nyt näkyvissä ja jouduin osottamalla vaatimaan kaksi viimestä askelta.

Tiistaina sitten lähes koko setti. Jäljen sijaan otettiin aluksi tottista. Riepulia palkattiin nyt pikku pätkistä motskarilla, hieno homma, onnistu. Hakua otettiin kolme koikkelehtimista, hajun haku vierestä ja lähetys. Kyllähän se sinne meni mutta power on aika low. Mitäköhän tuohon keksisi, into jälkeen on huomattavasti vahvempi. Lopuksi vielä esineruutu, jossa vietiin lelu yhdessä Riesan kanssa noin 30-40 metrin päähän, kivasti sieltä sen pompotteli tuoda.

Keskiviikkona käytiin sitten näyttelyreeneissä (heh saa nauraa) Täyty ihan tarkistaa että on tullut tosiaan esitettyä koiraa näytelmissä juuri ihan viimeksi vuonna 2001. Riesa osaa ilmeisesti olla varsin nätisti, juoksi nätisti ja seisoskeli nätisti, häntäkin oli nätisti.